Luostonhelmi

Luostonhelmen lomamaja Luostolla

Lomaosake sijaitsee Kerotie 6 as. 2, kauniilla ja rauhallisella paikalla. Kiinteistön nimi on AARNIKERO.

Osakkeessa on tupakeittiö ja parvi, sauna, pesuhuone ja wc (n. 34,5m2).

Varustus: Lomaosakkeessa on normaali kalustus, vuodepaikkoja 6 henkilölle. Parvella on kaksi sänkyä sekä muutama varapatja  ja alakerrassa yksi levitettävä sohva.

Astiasto, mikro, astianpesukone, tv, radio-cd-soitin.

Oikeus majan käyttöön on JHL os. 632 jäsenillä perheineen tai ystävineen.  Jäsenen on aina oltava mukana.

Lomaosake varataan puhelinnumerosta 046-8908508.

Huomaathan, että jos soitat salatusta numerosta siihen ei voi soittaa takaisin. Joten soita uudestaan, jos puheluusi ei heti vastata!

Maksu tulee suorittaa ennen avaimen luovutusta, avain luovutetaan maksukuittia vastaan.

Tilinumero: Oma Säästöpankki FI67 4108 0010 3610 07

Avaimen haku sovitulla sovitulla tavalla.

Päivystäjän numero 050-4658888 avaimen jäätyä sisälle. Kiinteistön nimi AARNIKERO.

Lomaosakkeen luovutusaika on klo 16.00.

Avain on palautettava käyttöajan päättymistä seuraavana päivänä, jollei toisin sovita.

Varaus voidaan perua veloituksetta vähintään kaksi viikkoa ennen varattua käyttöaikaa, muuten peritään 80% maksusta.

Majan vuokra on 30€/ vrk .  Alennettu vuokra ajalla 15.5-15.8 on 20 €/vrk

Majan käyttäjän on siivottava maja ennen sen luovuttamista. Jos käyttäjä luovuttaa majan siivoamatta, peritään siivoamisesta majatoimikunnan määräämä maksu-vaihtosiivous.

Majan tai irtaimiston rikkoutuessa majan käyttäjä vastaa vahingosta täydestä arvosta.

Majan sisätiloissa on tupakointi kielletty, eikä sisätiloihin saa viedä kotieläimiä tai varastoida suksia ym. välineitä.

Kiinteistönhoitajana toimii HUOLTOKERO Oy, puh. 016-882833

Oven aukaisemisesta peritään 75€.

Muista ottaa mukaan omat liinavaatteet, pyyhkeet, peseytymisvälineet ja paperit yms.

PIDETÄÄN  HYVÄÄ  HUOLTA  HELMESTÄMME!