Koulutus

Opi ja osallistu

Kouluttaudu

JHL järjestää monipuolista koulutusta, jonka avulla sinulla liiton jäsenenä on mahdollisuus vahvistaa ammatillista ja edunvalvonnallista osaamistasi.

Kouluttautumalla voit perehtyä työpaikan luottamustehtäviin, auttaa kehittämään työyhteisöjä ja syventämään tietoja oman alasi työehtosopimuksista ja työlainsäädännöstä.

Sähköisessä kurssikalenterissa kurssitapahtumat ovat aina ajan tasalla. Koulutusoppaan voit myös ladata/tulostaa JHL:n Materiaalipankin Oppaat -sivulta. Painettu opas löytyy sekä yhdistyksistä että aluetoimistoista. Kursseille haku tapahtuu Jäsenpalvelu 24h:n kautta.

Osallistu toimintaan

Tule mukaan liiton toimintaan. Mahdollisuuksia on paljon; tapahtumia, koulutusta, kampanjoita, verkostotoimintaa, facebookryhmiä... Löydät varmasti oman tapasi toimia ja osallistua.

Etusivu Opi ja osallistu